MAveballon priser

DEN FØRSTE KATEGORI ER DE IKKE-JUSTERBARE BALLONER

De kan blive i maven i 6 måneder eller 12 måneder afhængigt af ballonproducenten. Denne kategori er hovedsageligt repræsenteret af Orbera, Lexbal og Medsel. Disse maveballoner er alle godkendt til brug i Europa. Prisen på disse maveballoner er lavere end den justerbare maveballon og kan umiddelbart synes som det bedste valg. Det er dog vigtigt at have i mente, at hvis patienten oplever svær intolerance overfor maveballonen, er den eneste mulighed at fjerne ballonen igen. Med den justerbare maveballon, kan man mindske volumen og dermed generne. En anden ulempe ved de ikke-justerbare maveballoner er, at effekten dvs. vægttabet har tendens til at falde delvist efter tre til fire måneders indsættelse. Årsagen er at maven vænner sig til at maveballonen og generne ved overspisning og mæthedsfølelsen ophører.

Flere undersøgelser har vist, at 80 til 90 procent af vægttabet opnås i løbet af de første tre til fire måneder efter at maveballonen er lagt.
Ønsker man yderligt vægttab kan man overveje at få fjernet maveballonen når vægttabet er stagneret i længere tid og få lagt en ny ikke-justerbar maveballon med større volumen. (for detaljer ring tlf .: 93 86 93 87)

DEN ANDEN KATEGORI AF MAVEBALLONEN, ER DE JUSTERBARE MAVEBALLONER

Kan normalt blive i maven i op til 12 måneder. Den justerbare maveballon kan justeres både op og ned, hvilket er en fordel både hvis vægttabet stagnere eller går i stå og hvis der opstår intolerance-symptomer. Denne kategori er repræsenteret af Spatz-ballonen, som ligeledes har været anvendt i Europa i mange år. Foreløbige resultater viser, at patienterne taber sig yderligere 9,4 kg efter opjustering af volumen af deres maveballoner. Omvendt har personer, der oplever maveballon-intolerance haft glæde af nedjustering af volumen af maveballonen.

Kontakt os

Nordic Gastric Balloon

E-mail Adresse
Ring til os

Telefontider:

Mandag-torsdag: 08-15
Fredag: 8-12

93 86 93 87

Besøg os

Valby
Søndre Fasanvej 90, 1. th.
2500 Valby

Aarhus
Endoskopiklinikken Århus A/S
Jens Baggesens Vej 88E
8200 Århus N

Stockholm
Västgötagränd 9
118 28 Stockholm

Malmø
Övägen 8
216 42 Limhamn
Sverige
Tlf.: 0707-99 73 36

Göteborgsregionen
Borgmästaregatan 5B434 32
Kungsbacka