fbpx

PERSONALE I DANMRK

Haytham

Haytham Al-Tayar

Kirurg, Speciallæge i almen kirurgi og mavetarmkirurgi

Som ganske ung, nyuddannet læge rejste Haytham, sammen med sin kone som også er læge, til nogle af de mest udfordrende områder af verden og behandlede patienter med forskellige kulturelle og sproglige baggrunde. Hans erfaringer og ægte medmenneskelige interesse, mærkes tydeligt i hans daglige arbejde i København, Århus, Stockholm og Gøteborg og Malmø.

Haytham har mange års erfaring indenfor det gastrointestinale speciale. De seneste år har hans fokus været på maveballon-området i Danmark, Sverige og Norge. Gennem de sidste 6 år har han lagt omkring 5000 balloner, hvilket gør ham til den mest erfarne læge indenfor området i Skandinavien. Han har lagt forskellige slags maveballon blandt andet, justerbare Spatz3 ballon, Orbera, Medsil og Elipse.

Det vigtigste for Haytham er sikkerhed, effektivitet og optimering af procedurerne i klinikken. Patienterne og deres pårørende oplever til fulde at blive hørt og føler sig trygge i den afslappede atmosfære der er på klinikken. Ligeledes skaber det tryghed at Haytham har arbejdet i mange år i Danmark som kirurg, hvor han har opnået stor erfaring i diverse kirurgiske indgreb. Han var bl.a. den første der opererede laparoskopisk ventral hernie gennem blot én port på Bispebjerg Hospital og senere introducerede han den såkaldte “cutting-edge procedure” i forbindelse med de store brokoperationer.

Haytham er uddannet speciallæge i Danmark og er ligeledes certificeret speciallæge i Sverige og Norge. Han er medlem af “European Association of Endoscopic Surgery” (EAES), GMC, som speciallæge i generel kirurgi, England, og registreret hos ”American College of Phlebology.” Han taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere på svensk og norsk. Bor i København med sin kone og sine to døtre.

Herunder er links til nogle af de publikationer som Haytham har været medskribent på.

Transumbilical single-incision laparoscopic cholecystectomy.

http://laparoscopy.blogs.com/jslsjournal/JSLSPDFs/JSLSVol16No3.pdf

Cost Assessment of Instruments for Single-Incision Laparoscopic Cholecystectomy

Haytham er også ejer af Surgicare.se – En ny banebrydende klinik indenfor behandling af åreknuder p ben

Sami

Kirurg, Speciallæge i almen kirurgi og mavetarmskirurgi

Beskrivelse på vej.

Rawaa

Rawaa Jalil

Speciallæge i mikrobiologi

Rawaa er registreret speciallæge i Danmark, Sverige og Norge. Hun blev speciallæge i mikrobiologi i 2007. Hendes fokus var at forhindre infektioner og bedre hygiejnen på hospitaler, optimere den antibiotiske behandling og været opdateret på det rejsemedicinske område.

Som nyuddannet ung læge, arbejdede Rawaa med sin mand Haytham, i lande hvor der var et stort behov for akut lægehjælp. Rawaa er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt afspejles i hendes arbejde i Maveballon Centret. Ved hendes tilstedeværelse kan klinikken prale af fantastisk klinisk hygiejne og en patientsikkerhed der er helt i top.

Rawaa lever et meget aktivt og sundt liv med masser af træning og sund kost. Hun elsker at rejse, lytte til musik og har en passion for det dekorative. Hun taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere på svensk, norsk og tysk. Hun bor i København med sin mand og deres to døtre.

Mona Akbarifard

Lægelig assistent

Mona er uddannet læge i Iran i 2011 fra Universitet i Tehran og har arbejdet på Bozorgmehr Medical Clinic i 2 år og hos Forensic Science Organization. I 2015 flyttede hun til København, hvor hun hurtigt fik lært det danske sprog og forventes inden længe at få sin danske autorisation som læge.

På Maveballon Centret gør hun sit bedste for at skabe en rolig stemning så ballon klienterne føler sig trygge under hele proceduren. Siden 2017 har hun været en vigtig del af teamet på klinikken.

Mona er en passioneret og talentfuld portrætmaler. Elsker at ride og lytte til musik. Hendes sproglige talenter er store og hun taler flyende dansk, men hvis du spørger hende selv vil hun sige at hun stadigvæk har meget at lære…Hun taler flydende engelsk og kan kommunikere på tysk.

Mille

MILLE NORDESTGAARD BRETH

Sygeplejerske

Mille er uddannet sygeplejerske i 2001 samt slankekonsulent i 2005.
Mille har 18 års erfaring fra mave/tarm kirurgisk afdeling, Bispebjerg hospital (både sengeafdeling, akut modtagerafdeling samt ambulatoriedelen). Hun har desuden arbejdet 2 somre på hospital i Norge (også mave/tarm kirurgisk) samt ½ år i hjemmeplejen.

Hun er vant til mange patientkontakter og er rigtig glad for forskelligheden og uforudsigeligheden ved dette.

Mille har altid interesseret sig for vægttab og livsstilsændring. Hendes arbejde i klinikken er at tale med de klienter, der ønsker en maveballon, samt at vurdere deres egnethed. Dette foregår enten ved fysisk konsultation i klinikken i Valby eller pr. telefon. Desuden tager hun sig af alle sygeplejerelaterede problemer/spørgsmål.s der kan være i forbindelse med en maveballon.

Ninni

Ninni KJÆR

Ninni er uddannet kostvejleder og yogalærer. Hun blev færdiguddannet (cand.scient.) i Fødevare Innovation og Sundhed fra Københavns Universitet i 2017. Hvor hun har haft fokus på at udvikle og anvende effektive strategier i adfærdsændring mod en sundere livsstil med tilsvarende sundere madvaner. Her har hun især arbejdet med overvægt og fedme med fokus på den plantebaserede kost som middel. Gennem hendes uddannelse har hun ligeledes beskæftiget mig med produktudvikling, fødevareteknologi, projekt management samt at reflektere over forbrugerne og deres krav til velsmagende, sunde og positive oplevelser i forbindelse med måltidet.

Hun arbejder innovativt med sundhedsvejledning for at hjælpe patienter med fordøjelsesproblemer, fedme, overvægt, hudproblemer, hormonelle ubalancer og/eller humørsvingninger. Desuden har hun også forsket i den vegetariske kost i behandling af overvægtige kvinder med Polycystisk Ovarie Syndrom (PCOS). I arbejdet med fedme patienter rådgiver Ninni dem og deres familier med henblik på ernæringsmæssige principper, kostændring, valg af fødevarer og forberedelse.

Ninnis sundshedsfilosofi er at ”mad er kroppens medicin både før og efter vi bliver syge” derfor arbejder hun med en holistisk tilgang til sundhed, der understreger at ens kost ikke skal handle om hvad man ikke må, men i stede om at finde en balance der giver mening og som gør det muligt at efterleve og tilegne sig en vedvarende sund livsstil. En kombination af dette og at være aktiv er den bedste vej forebygge vægtøgning og dermed også de sygdomme overvægt og fedme kan medføre.