PERSONALE I DANMRK

Haytham

Haytham Al-Tayar

Kirurg, Speciallæge i almen kirurgi og mavetarmkirurgi

Som ganske ung, nyuddannet læge rejste Haytham, sammen med sin kone som også er læge, til nogle af de mest udfordrende områder af verden og behandlede patienter med forskellige kulturelle og sproglige baggrunde. Hans erfaringer og ægte medmenneskelige interesse, mærkes tydeligt i hans daglige arbejde i København, Århus, Stockholm og Gøteborg / Malmø.

Haytham har mange års erfaring indenfor det gastrointestinale speciale. De seneste år har hans fokus været på maveballon-området i Danmark, Sverige og Norge. Gennem de sidste 6 år har han lagt omkring 5000 balloner, hvilket gør ham til den mest erfarne læge indenfor området i Skandinavien. Han har lagt forskellige slags maveballon blandt andet, justerbare Spatz3 ballon, Orbera, Medsil og Elipse.

Det vigtigste for Haytham er sikkerhed, effektivitet og optimering af procedurerne i klinikken. Patienterne og deres pårørende oplever til fulde at blive hørt og føler sig trygge i den afslappede atmosfære der er på klinikken. Ligeledes skaber det tryghed at Haytham har arbejdet i mange år i Danmark som kirurg, hvor han har opnået stor erfaring i diverse kirurgiske indgreb. Han var bl.a. den første der opererede laparoskopisk ventral hernie gennem blot én port på Bispebjerg Hospital og senere introducerede han den såkaldte “cutting-edge procedure” i forbindelse med de store brokoperationer.

Haytham er uddannet speciallæge i Danmark og er ligeledes certificeret speciallæge i Sverige og Norge. Han er medlem af “European Association of Endoscopic Surgery” (EAES), GMC, som speciallæge i generel kirurgi, England, og registreret hos ”American College of Phlebology.” Han taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere på svensk og norsk. Bor i København med sin kone og sine to døtre.

Herunder er links til nogle af de publikationer som Haytham har været medskribent på.

Transumbilical single-incision laparoscopic cholecystectomy.

http://laparoscopy.blogs.com/jslsjournal/JSLSPDFs/JSLSVol16No3.pdf

Cost Assessment of Instruments for Single-Incision Laparoscopic Cholecystectomy

Haytham er også ejer af Surgicare.se – En ny banebrydende klinik indenfor behandling af åreknuder p ben

Rawaa

Rawaa Jalil

Speciallæge i mikrobiologi

Rawaa er registreret speciallæge i Danmark, Sverige og Norge. Hun blev speciallæge i mikrobiologi i 2007. Hendes fokus var at forhindre infektioner og bedre hygiejnen på hospitaler, optimere den antibiotiske behandling og været opdateret på det rejsemedicinske område.

Som nyuddannet ung læge, arbejdede Rawaa med sin mand Haytham, i lande hvor der var et stort behov for akut lægehjælp. Rawaa er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt afspejles i hendes arbejde i Maveballon Centret. Ved hendes tilstedeværelse kan klinikken prale af fantastisk klinisk hygiejne og en patientsikkerhed der er helt i top.

Rawaa lever et meget aktivt og sundt liv med masser af træning og sund kost. Hun elsker at rejse, lytte til musik og har en passion for det dekorative. Hun taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere på svensk, norsk og tysk. Hun bor i København med sin mand og deres to døtre.

SVANTE ASPELIN

Kostvejleder

Har arbejdet som restaurantchef og køkkenchef de seneste 20 år, dermed stor erfaring med specialkost, LCHF, allergikost.

Konkurrerede i madlavning i 2014

Været dommer i en kokkekonkurrence!

Har arbejdet med ernæring og gastronomi siden 1985.

Uddannet motionsleder i Friskis&Svettis og har været aktiv siden 1982.