HVILKEN MAVEBALLON SKAL JEG VÆLGE?

HVILKEN MAVEBALLON SKAL JEG VÆLGE?

 

Til dig der er i tvivl om, hvilken ballon du skal vælge:

Der er 4 slags maveballoner på marked pt. For at gøre det mere enkelt at finde ud af, hvilken der passer til dig, har vi lavet en oversigt over de forskellige typer, samt vores anbefalinger. Der er ikke dokumenteret forskel i ballonerne i forhold til bivirkninger og-/eller komplikationer.

• Spatz3 Ballon: Fyldes op med saltvand, kan blive i maven max 12 måneder – og er justerbar. Den har en unik fordel i forhold til de andre ballon typer idet den kan justeres efter behov. Dvs. hvis man – mod forventning/- oplever mange smerter/ubehag i starten, har man mulighed for at tømme væske fra ballonen og dermed mindske generne. Oplever man med tiden, at man kan spise mere i retningen af mængderne før anlæg af ballon og mærke mindre effekt fra ballonen, har man også mulighed for at fylde ballonen med ekstra væske så, mæthedsfornemmelsen vender tilbage. Alle der er egnede i forhold til deres almene tilstand kan vælge denne type ballon.

• Orbera Ballon: Fyldes op med saltvand og kan blive i maven max 6 måneder. Denne ballon kan ikke justeres. Anbefales til folk der ønsker vægttab på 10-20 kg.

• Orbera 365 ballon: Fyldes op med saltvand og kan blive i maven max 12 måneder. Ballonen er magen til Orbera til 6 mdr/- dvs den kan ikke justeres. Anbefales til folk der ønsker vægttab på 10-20 kg.

• Medsil Ballon: Fyldes op med saltvand og kan blive i maven max 6 måneder. Ballonen er magen til Orbera – dvs ikke justerbar – kvaliteten er den samme, men da det er en anden producent er den billigere end Obera. Der er ingen forskel i effekten. . Anbefales til folk der ønsker vægttab på 10-20 kg.

For yderligere information bedes klinikken kontaktet på 93 86 93 87

Kontakt os

Nordic Gastric Balloon

E-mail Adresse
Ring til os

Telefontider:

Mandag-torsdag: 8:30-14:00

93 86 93 87

Besøg os

Valby
Søndre Fasanvej 90, 1. th.
2500 Valby

Aarhus
Endoskopiklinikken Århus A/S
Jens Baggesens Vej 88E
8200 Århus N

Stockholm
Västgötagränd 9
118 28 Stockholm

Malmø
Övägen 8
216 42 Limhamn
Sverige
Tlf.: 0707-99 73 36

Göteborgsregionen
Borgmästaregatan 5B434 32
Kungsbacka