Allurion

Allurion, en kapsel som ska sväljas.

Gå ner i vikt med en magsäckballong.

Ingen kirurgi – Ingen endoskopisk procedur – Ingen lugnande medel eller lokalbedövning.

Du kan redan nu boka tid för Allurion-behandling i Köpenhamn.

Pris: 26 000 danska kronor –

Inkluderat i priset:

  • Anläggning av magsäckballong
  • Bild diagnostik
  • Kostkonsultation och medicinsk uppföljning (före och efter anläggningen)
  • Våg och en app som du får med dig hem
  • Gratis konsultationer
mavebalon typer

(för detaljer ring tel.: 93 86 93 87)

info@ngballoon.com

vægttab med elipse ballon

Vem passar Allurion för?

Överviktiga personer med en BMI på minst 27 är lämpliga för denna behandling efter att ha gett sitt samtycke och känner sig trygga med behandlingen.

När viktminskningen väl börjar kan många kroniska sjukdomar förbättras, inklusive diabetes mellitus, högt blodtryck, sömnapné, ryggsmärta, depression samt många andra sjukdomar.

Elipse er en maveballon, hvor en procedure ikke er nødvendig. Maveballonen, som er lavet af polyurethane, synkes af patienten før den fyldes op med 550 ml saltvand gennem et tyndt kateter. Efter ca. 4 måneder vil et resorberbart materiale indeni maveballonen begynde at blive nedbrudt. Det resorberbare materiale skal være nedbrudt fuldstændigt før en udløsningsventil åbner sig og tillader, at Elipse maveballonen tømmer sig i løbet af nogle minutter. Herefter vil den tomme maveballon udskilles naturligt. Elipse kan være et godt valg til patienter, som ikke ønsker en kikkert procedure eller lokalbedøvelse/beroligende medicin.

maveballon og fedme

Efter at lægen har vurderet, at Elipse er den korrekte behandling for dig, vil han starte behandlingen under et 20-minutters ambulant besøg. Du vil blive bedt om at sluge en kapsel, som indeholder en tom ballon og et tyndt kateter. Når først kapslen er nede i mavesækken, benytter lægen sig af kateteret for at fylde maveballonen op med væske. Når maveballonen er fyldt op, fjerner lægen forsigtigt kateteret og du er herefter klar til at forlade klinikken.

Langt de fleste mennesker kan uden problemer synke kapslen, som indeholder Elipse maveballonen. Hvis man skulle have svært ved at synke kapslen, vil man blive assisteret af lægen, som så vil bruge en tynd tråd (stylet), for at føre kapslen på plads – stadig uden en kikkert procedure og uden beroligende medicin og lokalbedøvelse.

De fleste patienter taber sig mellem 13 og 15 kg over en 4 måneders behandling.

Maveballonen fyldes op med 550 ml væske.

Langt de fleste patienter kan starte normale aktiviteter efter to dag eller fire, men nogle kan opleve kvalme, mavekramper og opkast efter maveballonen er placeret. I de fleste tilfælde er disse symptomer velkontrollerede med medicin, som udskrives af lægen.

Der er ingen specifikke diæt restriktioner ifm. en Elipse behandling, dog for at opnå det bedste vægttab samtidig med at du har det godt, vil vores diætist vejlede og hjælpe dig med diæter, der passer netop til dig, din krop og dit mål.

Efter kapslen har ligget i din mavesæk i ca. 16 uger, vil en udløsningsventil åbne sig, hvorefter maveballonen tømmer sig af sig selv og på naturligvis blive udstødt, dvs. uden at der skal udføres en fjernelses procedure.*

Når Elipse maveballonen har passeret naturligt, vil Elipse programmet og vejledningen fra Nordic Gastric Balloon teamet fortsætte i 6 måneder for at opretholde din nye livsstil. Til sidst i Elipse behandlingen er det din indsats der skal til for at kunne bibeholde vægttabet.

Ansvarsfraskrivelse:

*I sjældne tilfælde kan Elipse maveballonen kræve en kikkert procedure eller et kirurgisk indgreb, når maveballonen skal fjernes. Tal med din læge i dag for at høre om denne behandling er den rigtige for dig. Du kan også læse mere på www.allurion.com

  • Resultaterne kan variere fra patient til patient

Dette medisinske produktet er et regulert helseprodukt, som i henhold til europeiske forskrifter har CE-merket. © 2017 Allurion Technologies Inc. Alle rettigheter forbeholdes.