MAVEBALLON TYPER

Nordic Gastric Balloon tilbyder forskellige typer maveballoner.

Elipse Ballon – Elipse maveballon er den eneste af de balloner, vi tilbyder, som bliver anlagt og fjernet uden kirurgi, endoskopi og anæstesi. Ballonen er en slug bar kapsel, og efter 4 måneder med ballonen nedbrydes den og tømmes den af sig selv, hvorefter den kommer ud naturligt. (Læs mere her)

mavebalon typer
Orbera ballon

2. Orbera Ballon – Orbera Intragastrisk Ballonsystemet er et vægttabssystem, hvor der bruges en gastrisk ballon, der optager plads i maven. Ballonen placeres i maven gennem munden ved hjælp af en minimal invasiv endoskopisk procedure, mens patienten er under mild sedation/rus. Når ballonen er på plads fyldes ballonen med saltvand, så den udvider sig til en sfærisk form. Ballonen kan fyldes med forskellige mængder af saltvand (fra 400 til 700 ml) afhængig af, hvilken mængde der bedst passer til patientens mavestørrelse. (Læs mere her)

3. Medsil Ballon – Medsil Intragastrisk Ballon er et vægttabssystem, hvor der bruges en gastrisk ballon, der optager plads i maven. Ballonen placeres i maven gennem munden ved hjælp af en minimal invasiv endoskopisk procedure, mens patienten er under mild sedation/rus. Når ballonen er på plads fyldes ballonen med saltvand, så den udvider sig til en sfærisk form. Ballonen kan fyldes med forskellige mængder af saltvand (fra 400 til 700 ml) afhængig af, hvilken mængde der bedst passer til patientens mavestørrelse. (Læs mere her)

Medsil fedmeballon