Anlæggelse maveballon

Sådan anlægges maveballon

Maveballon-anlæggelsen Anlæggelsen udføres i specialiserede klinikker, der er specielt designet til endoskopi-behandlinger. De komfortable rum, det venlige personale og det beroligende medicin medvirker til, at patienten føler sig godt tilpas under maveballonanlæggelsen. Selve anlæggelsen tager under 10 min, så det er hurtigt overstået.

Dr. Al-Tayar starter med at undersøge mavesækken med kikkerten, for at sikre at alt er i orden, inden han anlægger maveballonen. Eventuelle kontraindikationer til anlæggelse af maveballon som, f.eks. mavesår eller stort spiserørsbrok skal udelukkes helt. Når maveballonen er i maven, pumpes sterilt saltvand blandet med blåt farvestof, ind i ballonen. Når han er tilfreds med størrelsen og positionen af ​​den fyldte maveballon tages kikkerten op igen. Efter anlæggelsen flyttes patienten til et opvågningsrum indtil virkningen af den beroligende medicin er aftaget. Herefter kan patienten tage hjem. Det anbefales dog ikke at køre bil de første par timer efter anlæggelsen, da der kan opleves svimmelhed og stor træthed.

De første par dage opleves ofte som ubehagelige med mavesmerter og kvalme. Maven skal vænne sig til ballonen og der går som regel et par dage med det. Personalet på klinikken vil guide patienten igennem de første to uger, med en detaljeret diætplan som skal følges nøje. Ubehaget vil lette i slutningen af ​​den første uge.

Succesen af ​​behandlingen er delvist afhængig af overholdelse af medicin anbefalingerne og ændringer af kost og livsstilsvaner. Afhængig af ballontypen, kan den ligge i maven fra 6 eller 12 måneder (Spatz maveballon).

Proceduren udføres i klinikkerne i Danmark (København og Århus) og i Sverige (Malmø) af Dr. Haytham Al-Tayar. Han har indsat, justeret og fjernet tæt på 1200 balloner med stor succes. Nordic Gastric Balloon (Fedmeballon/Maveballon Centret) er af den opfattelse, at maveballonbehandlingen skal udføres af en specialist med mindst fem års erfaring inden for endoskopi-behandlinger. Dr. Al-Tayar har 15 års erfaring inden for gastroskopi, koloskopi og cystoskopi-behandlinger.

For at sikre patientsikkerhed og optimalt vægttab, er alle procedurer udelukkende udført af Dr. Al-Tayar.

Kontakt os

Nordic Gastric Balloon

E-mail Adresse
Ring til os

Telefontider:

Mandag-torsdag: 8:30-14:00

93 86 93 87

Besøg os

Valby
Søndre Fasanvej 90, 1. th.
2500 Valby

Aarhus
Endoskopiklinikken Århus A/S
Jens Baggesens Vej 88E
8200 Århus N

Stockholm
Västgötagränd 9
118 28 Stockholm

Malmø
Övägen 8
216 42 Limhamn
Sverige
Tlf.: 0707-99 73 36

Göteborgsregionen
Borgmästaregatan 5B434 32
Kungsbacka