Personale

Haytham Doktor

Haytham Al-Tayar

Kirurg, Speciallæge i almen kirurgi og mavetarmkirurgi

Som ganske ung, nyuddannet læge rejste Haytham, sammen med sin kone som også er læge, til nogle af de mest udfordrende områder af verden og behandlede patienter med forskellige kulturelle og sproglige baggrunde. Hans erfaringer og ægte medmenneskelige interesse, mærkes tydeligt i hans daglige arbejde i København, Århus og Malmø.

Haytham har mange års erfaring indenfor det gastrointestinale speciale. De seneste år har hans fokus været på maveballon-området i Danmark, Sverige og Norge. Gennem de sidste 2 år har han lagt omkring 1200 balloner, hvilket gør ham til den mest erfarne læge indenfor området i Skandinavien. Han har valgt at arbejde med den justerbare Spatz3 ballon og de to 6 mdr. balloner, Orbera og Medsil.

Det vigtigste for Haytham er sikkerhed, effektivitet og optimering af procedurerne i klinikken. Patienterne og deres pårørende oplever til fulde at blive hørt og føler sig trygge i den afslappede atmosfære der er på klinikken. Ligeledes skaber det tryghed at Haytham har arbejdet i mange år i Danmark som kirurg, hvor han har opnået stor erfaring i diverse kirurgiske indgreb. Han var bl.a. den første der opererede laparoskopisk ventral hernie gennem blot én port på Bispebjerg Hospital og senere introducerede han den såkaldte “cutting-edge procedure” i forbindelse med de store brokoperationer.

Haytham er uddannet speciallæge i Danmark og er ligeledes certificeret speciallæge i Sverige og Norge. Han er medlem af “European Association of Endoscopic Surgery” (EAES), GMC, som speciallæge i generel kirurgi, England, og registreret hos ”American College of Phlebology.” Han taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere på svensk og norsk. Bor i København med sin kone og sine to døtre.

Herunder er links til nogle af de publikationer som Haytham har været medskribent på.

Transumbilical single-incision laparoscopic cholecystectomy.

http://laparoscopy.blogs.com/jslsjournal/JSLSPDFs/JSLSVol16No3.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3535802/

Doctor

Rawaa Jalil

Speciallæge i mikrobiologi

Rawaa er registreret speciallæge i Danmark, Sverige og Norge. Hun blev speciallæge i mikrobiologi i 2007. Hendes fokus var at forhindre infektioner og bedre hygiejnen på hospitaler, optimere den antibiotiske behandling og været opdateret på det rejsemedicinske område.

Som nyuddannet ung læge, arbejdede Rawaa med sin mand Haytham, i lande hvor der var et stort behov for akut lægehjælp. Rawaa er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt afspejles i hendes arbejde i Maveballon Centret. Ved hendes tilstedeværelse kan klinikken prale af fantastisk klinisk hygiejne og en patientsikkerhed der er helt i top.

Rawaa lever et meget aktivt og sundt liv med masser af træning og sund kost. Hun elsker at rejse, lytte til musik og har en passion for det dekorative. Hun taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere på svensk, norsk og tysk. Hun bor i København med sin mand og deres to døtre.

Secretary

Anne Millner

Sygeplejerske

Anne har mange års erfaring som operationssygeplejerske. I Maveballon Centeret assisterer hun til diverse ballonprocedurer, ligesom det er hende der i løbet af dagen svarer på spørgsmål fra personer, der gerne vil have ballon eller allerede har fået en. Spørg efter Anne, hvis du er i tvivl om noget ang. maveballonen, så som f.eks fordele og ulemper, risici, hvilken ballontype der vil passe til dit behov og evt. financielle spørgsmål. Hendes venlige og positive væremåde vil helt sikkert hjælpe dig på vej til nyttig viden og gøre din beslutning om hvorvidt en maveballon er en løsning for dig.

Annes passion for at hjælpe andre er stor. Som en del af et dansk kirurgisk team har hun flere gange været udsendt til Afghanistan, Camp Bastion. Her arbejdede hun på felthospitalet da krigen var på sit højeste, hvilket i den grad har medført stor erfaring i at interagere i et internationalt miljø under pres.

Tidligere har Anne arbejdet på Plastikkirurgisk operationsgang på Rigshospitalet og 6 år på Bispebjergs operationsgang, hvor hun fik stor erfaring indenfor det gastrointestinale område.

Udover dansk taler Anne engelsk, tysk, svensk og norsk.

Mona Akbarifard

Lægelig assistent

Mona er uddannet læge i Iran i 2011 fra Universitet i Tehran og har arbejdet på Bozorgmehr Medical Clinic i 2 år og hos Forensic Science Organization. I 2015 flyttede hun til København, hvor hun hurtigt fik lært det danske sprog og forventes inden længe at få sin danske autorisation som læge.

På Maveballon Centret gør hun sit bedste for at skabe en rolig stemning så ballon klienterne føler sig trygge under hele proceduren. Siden 2017 har hun været en vigtig del af teamet på klinikken.

Mona er en passioneret og talentfuld portrætmaler. Elsker at ride og lytte til musik. Hendes sproglige talenter er store og hun taler flyende dansk, men hvis du spørger hende selv vil hun sige at hun stadigvæk har meget at lære…Hun taler flydende engelsk og kan kommunikere på tysk.

Renate Laumann

Renate er diætist og uddannet cand.scient. i klinisk ernæring ved Københavns Universitet. Hun har en bachelor fra Norge ved Universitetet i Bergen, og har læst et semester på University of Sydney. Renate har således en international og bred faglig kompetence inden for ernæring og klinisk forskning. Med sin akademiske baggrund sætter hun en stolthed i at være faglig opdateret og således give den bedst mulige vejledning til vores patienter.

Renate har et stort engagement for ernæring under livsstilsændringer, og har under sin studietid arbejdet med mange forskellige patienter i sundhedsvæsenet. Renate mener det er vigtigt at have et normalt og sundt forhold til mad og træning.

Renate kan tale med vores danske, norske, engelske og svenske patienter.

Turi Steinø

Lægesekretær

Turi har mere en 25 års erfaring indenfor kundeservice og har arbejdet som lægesekretær de sidste 10 år. Hun har en sjælden evne til at få alle til at smile og føle sig godt tilpas. Hendes nærvær er enestående og meget værdifuld for Maveballon Centret.

Tidligere arbejdede hun på Bispebjerg Hospital, hvor hun servicerede hele to kirurgiske afdelinger på samme tid, ligesom hun har haft sin gang på Centret for Hovedpine, Neurologisk Afdeling, Glostrup Hospital.

Udover dansk og færøsk taler Turi flydende engelsk, svensk og norsk.

Eva Pedersen

Lægesekretær

Ali Doktor

Ali Dalfi

Læge

Adil Awadh

Adil er læge og kommunikationsspecialist. Han har en kandidatgrad i journalistik og kommunikation fra Georgetown University (2010) i Washington, D.C., og en MD fra Irak.
Adil er meget interesseret i at hjælpe folk med at føre et sundere og lykkeligere liv ved at lette adgangen til de nyeste medicinske muligheder for bekæmpelse af overvægt og fedme, en af de største medicinske udfordringer for mennesker over hele verden.

Adil har 20 års erfaring med professionel karriere i Washington, D.C. område, hvor han overvåger kommunikationshold, newsrooms og forskningsafdelinger. Han udviklede og udførte strategiske kommunikationsplaner baseret på omfattende forskning med en klar ide om målgruppen og de specifikke ønskede mål. Han opnåede medieforbindelser og marketingkampagner til kunder, hvis primære mål omfattede medierne, beslutningstagerne og offentligheden i USA og / eller Mellemøsten. Han producerede og instruerede to korte dokumentarfilm og modtog to internationale priser i mediekvalitet i 2007. Han arbejdede på tænketanke, tv og radio netværk, hospitaler og andre ikke-statslige organisationer i USA.